data:

26.08.2010

udostępnij  Podziel się na Facebook
wyślij link  wyślij link

Grzybowe kreacje kulinarne

Już od dziś w restauracji The Olive najpopularniejsze i najsmaczniejsze dania z grzybami w roli głównej. Marcin Sasin – szef kuchni restauracji The Olive przygotował wykwintne grzybowe kreacje, które pobudzą zmysły a dla miłośników grzybów stanowią nie lada gratkę.

Przez cały wrzesień wielbiciele sztuki kulinarnej będą mogli delektować się wyszukanymi daniami. Zapraszamy na zupę kurkową oraz przepyszne smażone rydze. W menu znajdą się między innymi:

•    Zupa kurkowa z warzywami i jajkiem przepiórczym 24 pln
•    Tarta z grzybami, rukolą i szynką parmeńską z figowym kremem balsamicznym 32pln
•    Rydze smażone na maśle z szalotką z  grzankami ziołowymi 40 pln
•    Prawdziwki w śmietanie z rozmarynem  podane w chlebie 32 pln
•    Pierogi z nadzieniem grzybowym z kremowym sosem tymiankowym 32 pln
•    Sałatka z wędzonej kaczki ze smażonymi grzybami i pomidorkami cherry 34 pln

Smak potraw będą dopełniały specjalnie wyselekcjonowane wina.

Grzybowe menu będzie serwowane przez cały wrzesień w porze lunchu od poniedziałku do soboty. Natomiast przez cały dzień dostępne będzie w Lobby Barze oraz na patio restauracji The Olive. 

Restauracja The Olive znajduje się w hotelu Sheraton Warsaw i czynna jest w godzinach 6.30-10.30 oraz 12.00-16.00. Rezerwacji dokonać można pod numerem 22 450 6706.
 

1
Brak plików.
Brak komentarzy.

Aby dodawać komentarze musisz być zalogowany

 

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

 

Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym

podobne

ładowanie...